Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

 • najveća baza mjenjačnica i tečaja
 • preporuke najpovoljnijih tečaja
 • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Makarska

 • Mjenjačnica Karlović Commerce

  Makarska, Lištun 5

  Firma Karlović Commerce nalazi se u Makarskoj, na adresi Lištun 5. Firma je registrirana kao društvo s ograničenom odgovornošću na Trgovačkom sudu u Splitu. OIB firme je 90306438962, a temeljni kapital je 44.500,00 kn. Osim mjenjačkim poslovima bavi se turističkim uslugama, promidžbom, iznajmljivanjem, kupnjom i prodajom robe, cestovnim prijevozom, trgovačkim posredovanjem.

 • Mjenjačnica Adrijana

  Makarska, Kalalarga 5

  Adrijana d.o.o. nalazi se u Makarskoj, Kalalarga 5. Društvo je registrirano na trgovačkom sudu u Splitu pod OIB-om 19621723577. Početni kapital iznosi 71.000,00 kuna. Poslovi tvrtke su trgovina mot vozilima, popravak motornih vozila, trgovina na veliko i posredovanje u trgovini, trgovina na malo tekstilom, odjećom i obućom, namještajem, opremom za rasvjete, kućanskim proizvodima, električnmi proizvodima, knjigama, gorivom, cvijećem, satovima, sportskom opremom, igrama, igračkama, željeznom robom, papirnatom robom, novinama, časopisima, pisaćim priborom, radio i TV uređajima, ugostiteljstvo, turizam, nekretnine, mjenjačnice, frizerski saloni i saloni za uljepšavanje te računovodstveni i knjigovodstveni poslovi.