Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

 • najveća baza mjenjačnica i tečaja
 • preporuke najpovoljnijih tečaja
 • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Osijek

 • Mjenjačnica Osijek

  Osijek, Kapucinska 25/II

  Poslovi kojima se bavi tvrtka Osijek su: pripremanje hrane za potrošnju na drugom mjestu i opskrba tom hranom (catering), pripremanje i usluživanje pića i napitaka i pružanje usluga smještaja, proizvodnja hrane i pića, proizvodnja tekstila, savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, kupnja i prodaja robe, osim oružja i streljiva, lijekova i otrova, trgovačko posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu, građenje, projektiranje i nadzor, Štavljenje i obrada kože; proizvodnja kovčega i torbi, ručnih torbica, sedlarskih i remenarskih proizvoda i obuće, trgovina motornim vozilima i motociklima; održavanje i popravak motornih vozila i motocikla; trgovina na malo motornim gorivima i mazivima, popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo, cestovni prijevoz robe te … cijeli članak

 • Mjenjačnica M-Koncept d.o.o.

  Osijek, Borovska 8

  M-Koncept d.o.o. nalazi se na adresi Borovska 8, Sarvaš, 31 000, Osijek. Na trgovačkom sudu u Osijeku je registriran. Temeljni kapital tvrtke iznosi 20.000,00 kuna. Poslovi kojima se tvrtka bavi su: mjenjački poslovi, kupnja i prodaja robe, zastupanje stranih tvrtki, posredovanje u prometu nekretninama, prijevoz za vlastite potrebe, djelatnost otpremništva, računovodstveni i knjigovodstveni poslovi te pripremanje i usluživanje hrane i pića. OIB tvrtke je 17608149849.

 • Mjenjačnica Deviza d.o.o.

  Osijek, Vijenac Gorana Zobundžije 4

  Deviza d.o.o. registriran je na trgovačkom sudu u Osijeku gdje je i sjedište tvrtke. OIB je 75015160529, a temeljni kapital iznosi 20.000,00. Osim mjenjačkim poslovima bavi se još i građenjem, projektiranjem i nadzorom, računovodstvenim poslovima, kreiranjem web stranica, kupnjom i prodajom robe, djelatnostima vezanim za računala, promidžbom, rent a car-om, pripremanjem i usluživanjem hrane i pića. Adresa tvrtke je Vijenac Gorana Zobundžije 4, 31 000 Osijek.

 • Mjenjačnice Boso d.o.o.

  Osijek, Stjepana Radića 18

  Boso mjenjačnica nalazi se na adresi Stjepana Radića 18.

 • Mjenjačnica Najpovoljniji tečaj

  Osijek, Borovska 8

  Glavna poslovnica nalazi se na adresi Borovska 8 u Osijeku, a otvorene su još četiri poslovnice koje se nalaze na adresama: Lorenza Jagera 5, popred Fine, zatim Stjepana Radića 16, preko puta tržnice, na Trgu Ante Starčevića 1, te na Trgu slobode 1, pored šetača.

 • Exclusive Change d.o.o.

  Osijek, Josipa Reihl-Kira 40

  Mjenjačnica Exclusive nalazi se na adresi Josipa Reihl-Kira 40 u Osijeku.

 • Mjenjačnica Gelo

  Osijek, Kralja Tomislava 2

  Mjenjačnica je koja ima četiri lokacije u Osijeku, prva je Mjenjačnica Čepin, Čepin, Kralja Tomislava 2, zatim Mjenjačnica Gelo, Višnjevac, na adresi Nikole Šubića Zrinskog. Mjenjačnica Retfala nalazi se u Osijeku na adresi Županijska 6, te Mjenjačnica Valma, Valpovo koja se nalazi na adresi Osiječka 1.

 • Mjenjačnice Alen

  Osijek, Sjenjak 133

  Nalazi se na adresi Sjenjak 133, Osijek.

 • Dinmal – prom d.o.o.

  Zagreb, Pakoštanska 5

  Mjenjačnica Dinmal-prom d.o.o. se nalazi u Zagrebu na adresi Pakoštanska 5, tržnica Jarun, 10000 Zagreb.