Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

 • najveća baza mjenjačnica i tečaja
 • preporuke najpovoljnijih tečaja
 • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Zadar

 • Mjenjačnica Kuna

  Rijeka, Erazma Barčića 13

  Mjenjačnica Kuna registrirana je kao društvo s ograničenom odgovornošću na Trgovačkom sudu u Rijeci. Osim mjenjačkih poslova firma ima ove predmete poslovanja: poslovanje nekretninama, promidžba, skladištenje robe, kupnja i prodaja robe, građenje, projektiranje, tajničke djelatnosti, prevoditeljske djelatnosti, savjetovanje u vezi poslovanja i upravljanja. Firma se nalazi na adresi Erazma Barčića 13, Rijeka. Temeljni kapital je 20.000,00 kn, OIB firme je 12185891216.

 • Mjenjačnica Vučetić centar

  Rijeka, Zadarska 3

  Vučetić centar osnovan je kapitalom u iznosu od 18.000,00 kn. OIB je 60113014686, registriran je na trgovačkom sudu u Rijeci gdje je i sjedište tvrtke. Djeluje pod pravnim oblikom društvo s ograničenom odgovornošću. Poslovi tvrtke su iznajmljivanje automobila, proizvodnja hrane i pića, pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane, pripremanje i usluživanje pića i napitaka i pružanje usluge smještaja, catering, saloni za uljepšavanje, kupnja i prodaja robe u zemlji i inozemstvu te mjenjački poslovi. Adresa društva je Zadarska 3, 51 000 Rijeka.

 • Mjenjačnica Babiloni

  Rijeka, Zvonimirova 1

  Mjenjački poslovi, trgovina na malo željeznom robom, rabljenom robom, bojama, građevnim materijalima, staklom, namještajem, tekstilom, motornim vozilima, odjevnim predmetom, iznajmljivanje plovnih objekata, poslovanje nekretninama, skladištenje robe, promidžba te zastupanje stranih tvrtki su poslovi kojima se bavi Babiloni d.o.o. Tvrtka je prijavljena na trgovačkom sudu u Rijeci gdje joj je i sjedište. Ulica Zvonimirova 1. Početni kapital je 18.600,00, a OIB 05203566655.

 • Mjenjačnica T.H.P. commerce

  Rijeka, Medovićeva 1

  T.H.P. commerce nalazi se na adresi c, 51 000 Rijeka. U istom gradu je i registrirana pod OIB-om 66770892059. Početni kapital kojim je tvrtka osnovana iznosi 18.100,00 kuna. Pravni oblik tvrtke je društvo s ograničenom odgovornošću, a poslovi kojima se bavi su trgovina na malo odjevnim predmetima, popravci, mjenjački poslovi, kupnja i prodaja robe te djelatnost putničkih agencija i turoperatera.

 • Mjenjačnica Mjeda

  Rijeka, Janeza Trdine 4

  Društvo s ograničenom odgovornošću, Mjeda, registrirano je na trgovačkom sudu u Rijeci pod osobnim identifikacijskim brojem 29216752792. Početni kapital tvrtke iznosi 40.000,00 kuna, a nalazi se na adresi Janeza Trdine 4, 51 000, Rijeka. Bavi se proizvodnjom pića, hrane, preradom drva, proizvodnjom nakita, trgovinom motornih vozila, mjenjačkim poslovima, trgovački posredovanjem na domaćem i inozemnom tržištu, kupnjom i prodajom robe na veliko i malo, pripremanjem i pružanjem usluga prehrane, pića i napitaka. građenjem te popravkom predmeta za osobnu uporabu ili kućanstvo.

 • Mjenjačnica Inter-Moneta

  Rijeka, Scarpina 3

  Inter – Moneta d.o.o. prijavljen je na trgovačkom sudu u Rijeci. OIB tvrtke je 76536002230. Početni kapital društva je 20.000,00 kuna. Nalazi se na adresi Scarpina 3, 51 000 Rijeka. Poslovi kojima se bavi: proizvodnja namještaja, sapuna, kruha, mlinarskih proizvoda, škroba, pića, vina, mineralne vode, sportske pripeme i rekreacije, turističke usluge, prijevozi putnika, fotografske djelatnosti, vinogradarstvo, računovodstveni poslovi, djelatnost radija i televizije, gradnja i popravak brodova i čamaca, gospodarenje lovištem i divljači, pripremanje i suluživanje hrane i pića, mjenjački poslovi, kupnja i prodaja robe te zastupanje inozemnih tvrtki.

 • Mjenjačnica I.P.D. net

  Rijeka, Kvaternikova 61

  I.P.D net djeluje pod pravnim oblikom društvo s ograničenom odgovornošću te OIB-om 87862476923. Poslovi tvrtke su kupnja i prodaja robe, trgovačko posredovanje, pružanje usluge smještaja, mjenjački poslovi, posredovanje u prometu nekretnina, upravljanje nekretninama, tiskanje časopisa i drugih periodičnih časopisa, knjiga i brošura, karata i atlasa, plakata, igraćih karata, reklamnih kataloga, prospekata i drugih tiskanih oglasa, albuma, dnevnika, kalendara, poslovnih obrazaca i drugih tiskanih komercijalnih publikacija, papirne robe za osobne potrebe i drugih tiskanih materijala i građenje, projektiranje i nadzor. Sjedište tvrtke je u Rijeci, Kvaternikova 61.

 • Mjenjačnica Deviza

  Rijeka, Senjskih uskoka 3

  Osobni identifikacijski broj tvrtke je 73931746626, registrirana je na trgovačkom sudu u Rijeci. Poslovi kojima se bavi su kupnja i prodaja robe, trgovačko posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu, poslovanje nekretninama, iznajmljivanje strojeva i opreme, pripremanje hrane, pružanje usluga prehrane, turističke usluge, prodaja suvenira, iznajmljivanje i posredovanje u iznajmljivanju vozila, plovnih objekata i pribora za sport i rekreaciju, športska rekreacija, pružanje usluga pedikure, manikure, djelatnost kozmetičkih salona i salona za uljepšavanje, pružanje usluga čišćenja, promidžba, prijevoz putnika, računovodstveni poslovi te mjenjački poslovi. Sjedište tvrtke je u Rijeci, Senjskih uskoka 3. OIB je 73931746626, početni kapital iznosi 20.000,00 a pravni oblik je … cijeli članak

 • Mjenjačnica B.M.

  Rijeka, Giuseppea Duelle 10

  B.M. d.o.o. registriran je na trgovačkom sudu u Rijeci. Bavi se mjenjačkim poslovima, kupnjom i prodajom robe u zemlji i inozemstvu, trgovačkim posredovanjem na domaćem i inozemnom tržištu. Početni kapital iznosi 20.000,00 kuna, OIB je 35267433676. Sjedište društva je u Rijeci, Giuseppea Duelle 10.

 • Mjenjačnica Nikola-R d.o.o.

  Zadar, Stjepana Radića 42/a

  Nikola-R je tvrtka koje je registrirana u Trgovačkom sudu u Zadru. Tvrtka se nalazi u Zadru na adresi Ulica Stjepana Radića 42/a. Nikola-R d.o.o. bavi se promidžbom, uzgojem ukrasnog i vrtnog bilja, proizvodnjom pića i hrane, uzgojem stoke, peradi, čišćenjem svih vrsta objekata, mjenjačkim poslovima, izradom investicijske dokumentacije, prijevozom morem, mjenjačkim poslovima, čišćenjem svih vrsta objekata, prodajom i kupnjom robe i zastupanjem inozemnih tvrtki.

 • PRIMORSKA BANKA d.d.

  Rijeka, Scarpina 7 | 051/355 777

  www.primorska.hr

  Primorska banka d.d. osnovana je 25. rujna 2001. godine kao Primorska štedionica d.d. Rijeka, a sa svojim radom službeno je počela 31. listopada 1997. godine, na svjetski Dan štednje. Djeluje na području Rijeke, Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije. Banka je razvila veliku paletu najkvalitetnijih proizvoda i usluga koji udovoljavaju interesima njenih klijenata. Financijske usluge nudi poduzetnicima, građanima, obrtnicima. Banka svojim klijentima osigurava kvalitetne usluge u što kraćem vremenskom razdoblju. Banka ima 43 zaposlena djelatnika. Kompetentni su, ljubazni, motivirani i velikom brzinom obavljaju svoje zadatke. Tečno govore svjetske jezike, a najviše engleski i talijanski. Vizija Primorske banke se da kao stabilna i mala banka usredotoči na potrebe i … cijeli članak

 • OTP BANKA HRVATSKA d.d.

  Zadar, Domovinskog rata 3 | 062 201 555

  www.otpbanka.hr

  OTP banka najveća je i najsnažnija mađarska banka i osma po redu u Hrvatskoj. Nastala je 2002. godine spajanjem tri regionalne banke. Dalmatinske, Istarske i Sisačke te pripajanjem Dubrovačke u listopadu 2004. godine. Izvorni naziv je bio Nova banka, koji je promijenjen pola godine prije dolaska novog većinskog vlasnika, OTP banke. Cilj im je biti značajna i poznata banka na nacionalnoj razini, svojim klijentima, građanima i tvrtkama želi osigurati pouzdanu i dostupnu financijsku uslugu po povoljnim cijenama. Osim u Mađarskoj, posluju i u Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Slovačkoj, Srbiji i Ukrajini. Sjedište banke je u Zadru, a poslovni centri u Zagrebu, Puli, Splitu, Sisku, Dubrovniku i Osijeku. Od svog nastanka se uspješno prilagođava dinamičnim … cijeli članak

 • ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.

  Rijeka, Jadranski trg 3a | 0800 7890

  www.erstebank.hr

  Erste&Steiermärkische Bank d.d. nastala je spajanjem Riječke banke d.d., Rijeka i tadašnje Erste&Steiermärkische Bank d.d., Zagreb i pod novim imenom posluje od 1. kolovoza 2003. godine. Riječka banka djeluje već 50 godina, osnovana je 1954. godine, a Erste&Steiermärkische Bank d.d. je nastala spajanjem Bjelovarske, Trgovačke i Čakovečke banke 2000. godine. Banka ima 132 poslovnice, 605 bankomata, više od 740.000 klijenata, djeluje u 13 komercijalnih centara, 9 poduzetničkih i profitnih centara za korporativne klijente. Nagradu Hrvatske gospodarske komore dobila je pet puta u posljednjih osam godina i to zbog svoje inovativnosti i brige za klijente. Dodijeljena joj je i Grand Prix nagrada u kategoriji “Odnosi s javnošću u poslovnom sektoru za velike … cijeli članak

 • BKS BANK d.d.

  Rijeka, Mljekarski trg 3 | 051/353-555

  www.bks.hr

  BKS grupacija osnovana je u Klagenfurtu 1922. godine. Na hrvatsko tržište je stigla 1998. godine, a nakon toga, godine 2007., postala je većinski vlasnik u Kvarner Banci d.d. Kvarner Banka d.d. sa svojim djelovanjem počela je kao Kvarner Banka d.d. 1993. godine u Rijeci. Temeljni kapital je iznosio 120 milijuna kuna, a vlasnici kapitala su bili mješoviti što je prvi takav slučaj u Hrvatskoj. Na adresi Mljekarski trg 3, Rijeka posluje od 2003. godine. Banka je svoj sadašnji naziv, BKS Bank, promijenila 11.8.2008. godine na skupštini banke. Moderna je i dinamična mala banka koja je pod novim imenom nastavila sa dosadašnjim radom, slijedeći potrebe svojih klijenata i zahtjeve tržišta.   Kako bi banka osnažila svoj tržišni nastup otvorila je svoju prvu podružnicu u Zagrebu, … cijeli članak