Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnica Konvertor d.o.o.

24. listopada 2012.

Konvertor d.o.o. bavi se mjenjačkim poslovima, factoring poslovima, posredovanjem pri sklapanju financijskih poslova, savjetovanjem u pogledu strukture kapitala, poslovne strategije i sličnih pitanja, bavi se kreditiranjem, izdavanjem garancija i drugih jamstava, uslugama otpremništva, upravljanjem i održavanjem športske građevine, športska poduka, rekreacije i priprema, bavi se proizvodnjom pića i hrane, računovodstvenim poslovima, pružanjem usluga smještaja, turističke usluge, pripremanje hrane za potrošnju, iznajmljivanje motocikla, uredskih oprema, strojeva, uređivanjem i pripremanjem plovnih objekata, promidžbom, grafičkim dizajnom, prodajom i kupnjom robe, čišćenje svih vrsta objekata, poslovanje s nekretninama i nadzor nad građenjem. Konvertor d.o.o. nalazi se u Novoj Gradiški na adresi Reljkovićeva 24. Registrirana je u Trgovačkom sudu u Osijeku.