Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnica Valuta d.o.o.

24. listopada 2012.

Valuta d.o.o. bavi se mjenjačkim poslovima, igrama na sreću, pripremanjem hrane i pružanjem usluge prehrane, pripremanjem i usluživanjem pića i napitaka, pružanjem usluge smještaja, uslugama u nautičkom turizmu, oporabom otpada, skladištenjem robe, prijevozom putnika, održavanjem i popravkom motornih vozila, građenjem, projektiranjem i nadzorom, zastupanjem stranih tvrtki, posredovanjem u prometu nekretninama, turističkim uslugama, iznajmljivanjem opreme, strojeva, nekretnina, čišćenjem objekata, kupnjom i prodajom robe te izvođenjem investicijskih radova u inozemstvu. Tvrtka je registrirana na trgovačkom sudu u Osijeku, a sjedište je u gradu Đakovu, Jakova Gotovca 6. OIB tvrtke je 76963708596, a 1.000.000,00 kuna iznosi početni kapital.