Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

BANKA BROD d.d.

27. kolovoza 2012.

Banka Brod d.d. osnovana je kao Štedionica Brod d.d. Na Hrvatskom bankarskom tržištu djeluje od 1998. godine, a ime je promijenila 2002. godine. Svojim klijentima pruža najkvalitetnije proizvode i usluge: obavlja poslove sa devizama, pruža usluge Internet bankarstva, prima sve vrste depozita građana i pravnih osoba, daje kredite jamstava i bankovnih garancija, obavlja novčano posredovanje i poslove platnog prometa i sve ostale poslove koje je odobrila Hrvatska narodna banka i koji su sukladni zakonu o bankama. Kao svoju veliku prednost ističe ažurnost, brzinu i individualni odnos s klijentima.

Temeljni kapital prilikom osnivanja banke je bio 20.216.000,00 kn, a nakon dokapitalizacije u srpnju 2005. godine kapital je iznosio 41.157.800,00 kn. Dokapitalizacija je završena godinu dana ranije od zakonom propisanoga roka. Biti moderna univerzalna financijska institucija je vizija banke. Misija banke Brod d.d. je osigurati svojim radnicima redovna primanja, osobni razvoj, stvaranje karijere i priliku za napredovanje. Cilj im je pridonijeti ekonomskom prosperitetu i razvoju na područjima njihova djelovanja. Svojim klijentima pružaju najkvalitetnije usluge i time stvaraju dugoročne partnerske odnose.