Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

OTP BANKA HRVATSKA d.d.

15. kolovoza 2012.

OTP banka najveća je i najsnažnija mađarska banka i osma po redu u Hrvatskoj. Nastala je 2002. godine spajanjem tri regionalne banke. Dalmatinske, Istarske i Sisačke te pripajanjem Dubrovačke u listopadu 2004. godine. Izvorni naziv je bio Nova banka, koji je promijenjen pola godine prije dolaska novog većinskog vlasnika, OTP banke. Cilj im je biti značajna i poznata banka na nacionalnoj razini, svojim klijentima, građanima i tvrtkama želi osigurati pouzdanu i dostupnu financijsku uslugu po povoljnim cijenama.

Osim u Mađarskoj, posluju i u Bugarskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Slovačkoj, Srbiji i Ukrajini. Sjedište banke je u Zadru, a poslovni centri u Zagrebu, Puli, Splitu, Sisku, Dubrovniku i Osijeku. Od svog nastanka se uspješno prilagođava dinamičnim promjenama na tržištu, ostvaruje zapažene rezultate i jača svoju poziciju. Posluje s više od 400.000 klijenata kojima žele osigurati pouzdanu i dostupnu financijsku uslugu po povoljnim cijenama.