Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA d.d.

15. kolovoza 2012.

Splitska banka d.d. snažna je financijska institucija u hrvatskom bankarskom sektoru. Vizija joj je biti među vodećim bankama u Hrvatskoj i biti privlačna klijentima sa svojim visokokvalitetnim proizvodima i uslugama. Uvrštena je među pet najvećih društveno odgovornih investicijskih indeksa. Splitska banka surađuje s tvrtkama, građanima, s malim poduzetnicima, obrtima, bavi se elektronskim bankarstvom, leasingom, stambenom štednjom, fondovima i skrbi se o vrijednosnim papirima i riznicama. Svoje usluge nudi putem mobilnih, tradicionalnih i izravnih distribucijskih kanala i poslovnom mrežom od 130 poslovnica.

Članica je jedne od najvećih financijskih grupa u Europi – Societe Generale. Zapošljava više od 103 tisuće djelatnika u tri ključna područja poslovanja: Globalni investicijski management i usluge, korporativno i investicijsko bankarstvo i poslovanje s građanstvom i financijske usluge. Societe Generale je uvrštena među pet najvećih društveno odgovornih investicijskih indeksa i nalazi se među vodećim bankama u svijetu.

SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA d.d., 5.0 out of 5 based on 1 rating