Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

VENETO BANKA d.d.

15. kolovoza 2012.

Veneto banka d.d. osnovana je 18. lipnja 1992. godine kao dioničko društvo. Upisana je u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu 8. lipnja 1992. godine kada je i počela sa radom. Sjedište banke se nalazi u Zagrebu, u Draškovićevoj 58. Misija banke je nastavljati pružati klijentima najkvalitetnije proizvode i usluge po najpovoljnijim cijenama, a vizija je zadržati zadovoljne klijente i pronalaženje novih te investirati u obrazovanje zaposlenika, tehnologije i uvoditi nove proizvode i usluge. Veneto banka d.d. ima poslovnice u 6 županija Republike Hrvatske. Nalaze se u Rijeci, Varaždinu, Splitu, Zadru, Puli i 2 u Zagrebu.

Godine 1877. osnovana je Grupa Veneto Banca. Godine 1966. spaja se s bankom Banca del Mandamento di Asolo te je nastala Banca Popolare di Asolo e Montebelluna. Godine 2000. mijenja naziv u Veneto Banka. Tijekom svog poslovanja kupila je brojne banke i poslovnice i stekla većinske udjele. Misija grupe Veneto Banka d.d. je postati neovisna institucija i vodeća banka pružajući svojim klijentima inovativne, kvalitetne usluge i proizvode i pružajući najbolje uvjete rada svojim zaposlenicima.