Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

VABA d.d. BANKA VARAŽDIN

15. kolovoza 2012.

Vaba d.d., Varaždinska banka, Varaždinska banka ima približno oko 600 dioničara i u Republici Hrvatskoj je jedina banka u kojoj jedinice lokalne samouprave imaju vlasnički udio. Banka je 2007. godine uvrštena među trideset financijskih institucija zbog svoje izvrsnosti, prepoznatljivog branda, kvalitete i omiljenosti među potrošačima. Dioničar banke je i investicijski fond Balkan Financial Sector Equity Fund sa 16,54 % dionica banke. Investitori su švicarske državne agencije State Secretariat for Economic Affairs, švicarske investicijske kompanije reponsAbility i njemačke razvojne banke u vlasništvu Savezne Republike Njemačke i saveznih država Kfw Bankengruppe te drugi privatni i institucionalni investitori.

Banka Vaba d.d. svojim klijentima pruža usluge i proizvode najbolje kvalitete, a njihovi zaposlenici kojim svojim znanjima i vještina uvelike doprinose poslovanju banke njihove su najveće vrijednosti. Sa svojim klijentima žele stvoriti dugoročan odnos pun povjerenja i stabilnosti. Vizija banke je biti inovativan i kreirati nove vrijednosti, postati vodeći u stvaranju financijskih rješenja, investirati u obrazovanje zaposlenika te postati vodeća banka u Hrvatskoj. Predsjednik uprave u Varaždinskoj banci je Stanko Kežman, a član Natalija Jambrečić. Predsjednik nadzornog odbora je Vladimir Košćec, a članovi su Tomáš Hlaváč, Marinko Benić, Zdenko Franić, Zlatan Kuljiš i Ivana Jagačić. Središte banke je u Varaždinu u Aleji Kralja Zvonimira 1.

VABA d.d. BANKA VARAŽDIN, 5.0 out of 5 based on 1 rating