Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

BANCO POPOLARE CROATIA d.d.

15. kolovoza 2012.

Univerzalna, moderna banka, Banco Popolare Croatia d.d., neprestano se razvija. Svojim klijentima nudi veliku paletu proizvoda i usluga. Upisana kod trgovačkog suda u Zagrebu. Diljem Hrvatske imaju 36 poslovnica i više od 62.000 klijenata. Aktiva banke je 2,6 milijardi kuna, a jamstveni kapital oko 328 milijuna kuna. Temeljni kapital banke, 88.830.000,00 kuna, podijeljen je na 18.200 povlaštenih dionica i na 159.460 redovnih dionica. Sve dionice glase na ime i nominalnoga su iznosa od 500 kuna.

Banco Popolare Croatia upisana je kod trgovačkog suda u Zagrebu i surađuje sa državnim institucijama i poslovnim udruženjima – ministarstvom turizma, Hrvatskim poslovnim savjetom za održivi razvoj, Savezom za energetiku Zagreba, Hrvatskom udrugom banaka, Hrvatskim izvoznicima, UN Global Compactom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak, Hrvatskim fondom za razvoj i zapošljavanje i klubom izvoznika. Njihova vizija je postati vodeća banka na svim područjima svog djelovanja, a sa svojim klijentima želi izgraditi odnos pun povjerenja. Misija banke je postati fleksibilna i moderna banka s individualnim pristupom svakom klijentu. Društveno su odgovorni i drže do kulturnog nasljeđa. Brinu za razvoj pojedinca i poduzeća.