Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

BANKA SPLITSKO-DALMATINSKA d.d.

15. kolovoza 2012.

Banka Splitsko-dalmatinska nastale je spajanjem Banice Credo štedionice i Štedionice Splitsko-dalmatinske 2002. godine. Te godine je djelovala pod imenom Splitsko-dalmatinska banka, od dana 1. ožujka 2004. godine djeluje po sadašnjim imenom Banka Splitsko-dalmatinska d.d. (BSD). Moderna je, efikasna i mala banka koja svojim klijentima pruža kvalitetne usluge i proizvode koje želi povećati te nastoji prepoznati njihove potrebe. Cilj joj je rasti i jačati svoj položaj na bankarskom tržištu.

Temeljni kapital, 47.162.000,00 kuna, podijeljen je na 471.620 redovnih dionica nominalne vrijednosti u iznosu od 100,00 kuna. Predmet poslovanja Banke Splitsko-dalmatinske je odobravanje kredita, obavljanje platnog prometa u zemlji, iznajmljivanje sefova, primanje novčanih depozita, izdavanje garancija i drugih jamstava. factoring, kreditiranje i trgovanje u svoje ime i za svoj račun ili za račun klijenta. Trguje vrijednosnim papirima, instrumentima tržišta novca i devizama.