Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.

15. kolovoza 2012.

Erste&Steiermärkische Bank d.d. nastala je spajanjem Riječke banke d.d., Rijeka i tadašnje Erste&Steiermärkische Bank d.d., Zagreb i pod novim imenom posluje od 1. kolovoza 2003. godine. Riječka banka djeluje već 50 godina, osnovana je 1954. godine, a Erste&Steiermärkische Bank d.d. je nastala spajanjem Bjelovarske, Trgovačke i Čakovečke banke 2000. godine. Banka ima 132 poslovnice, 605 bankomata, više od 740.000 klijenata, djeluje u 13 komercijalnih centara, 9 poduzetničkih i profitnih centara za korporativne klijente. Nagradu Hrvatske gospodarske komore dobila je pet puta u posljednjih osam godina i to zbog svoje inovativnosti i brige za klijente. Dodijeljena joj je i Grand Prix nagrada u kategoriji “Odnosi s javnošću u poslovnom sektoru za velike tvrtke”. Za najbolje oglašivačke radove u online/digitalnim medijima, u svibnju 2012. godine osvojila je nagradu MIXX, a kampanja “Slikaj i plati” nagradu za najučinkovitiju digitalnu kampanju.

Vizija banke je postati najbolja banka u Hrvatskoj pružajući najbolje usluge na tržištu po najpovoljnijim cijenama, vodeći brigu o svojim klijentima, dioničarima, zaposlenicima i zajednici. Sa svojim sadašnjim i potencijalnim klijentima želi steći odnos pun povjerenja. Također, veliku pažnju daje osobama s posebnim potrebama. Svojim zaposlenicima nastoji osigurati kvalitetno okruženje za rad. Pruža im razne treninge, programe edukacije i stručna usavršavanja. Poznata je i po svojoj dječjoj štednji Medo Štedo, a ima i dječju poslovnicu “Medo Štedo brlog” i dvije poslovnice za mlade, u Rijeci i Zagrebu. Erste&Steiermärkische Bank d.d. od 2000. godine dio je Erste grupe. U Srednjoj i Istočnoj Europi je postala jedna od najvećih pružatelja financijskih usluga s 50.000 zaposlenika koji surađuju sa 17 milijuna klijenata u 3.200 poslovnica u Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Mađarskoj, Srbiji, Ukrajini i Hrvatskoj.