Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

IMEX BANKA d.d.

15. kolovoza 2012.

Imex banka d.d. nastala je 1990. godine od strane Imex trgovine d.d. Naziv Imex kratica je od riječi Import-Export. To su bile glavne djelatnosti Imex trgovine. Financijska institucija na hrvatskom je tlu prisutna već 21 godinu i u 100-postotnom je hrvatskom vlasništvu. Ovlaštena je za obavljanje svih vrsta transakcija u zemlji i inozemstvu. Od svog osnutka zaradila je više od 130 milijuna kuna te je uvijek poslovala s dobiti. Posluje s najvećim subjektima, s obrtima, građanima, manjim poslovnim subjektima te im nudi najkvalitetnije proizvode i usluge.  Stipe Božić, proslavljeni alpinist i putopisac, zaštitno je lice proizvoda banke.

Banka ima preko 120 djelatnika u 17 poslovnica koji svojim znanjem i sposobnostima vode brigu o klijentima i o brzini i kvaliteti usluga koje banka nudi. Poslovnice se nalaze u Zagrebu, Osijeku, Pločama, Puli, Imotskom, Zadru, Varaždinu, Splitu, Rijeci i Trogiru.  Njezino sjedište se nalazi u Splitu. Glavni cilj joj je postati nacionalna banka s poslovnom mrežom u svim dijelovima zemlje. U tijeku su otvaranja još poslovnica, a u cijeloj Hrvatskoj ima preko 1000 bankomata.  Godine 2002. dobila je priznanje od strane britanskoga stručnog časopisa Finance Central Europe za najuspješniju banku u Hrvatskoj, a godinu dana kasnije nagradu Prva Hrvatska kuna i svrstana je među 1% Hrvatskih tvrtki koje su istovremeno najprofitabilnije, najproduktivnije i najveće. Vizija banke je postati naboja banka u Hrvatskoj s poslovnom mrežom u svim dijelovima zemlje, a misija joj pružati klijentima najkvalitetnije i najbrže financijske usluge te podupirati hrvatsku proizvodnju i izvoznike.