Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

KREDITNA BANKA ZAGREB d.d.

15. kolovoza 2012.

Kreditna banka Zagreb d.d. sa svojim je djelovanjem započela 1994. godine u lipnju, a tada i dobila ovlasti za obavljanje svih poslova sa devizama. Uključena je u SWIFT mrežu i samostalni je sudionik u NKS-u. Svojim klijentima, građanima, obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, pruža najkvalitetnije usluge i proizvode. Odobrava namjenske i nenamjenske dugoročne i kratkoročne kredite, izdaje vlastite debitne kartice MBCard/Maestro za pravne i fizičke osobe, pruža usluge bankomata, internet bankarstva i EFTPOS terminala. Bilježi stalan rast, širi svoje prodajne i bankovne mreže, razvija prodaju proizvoda.

Cilj poslovanja banke je poslovati likvidno, stabilno, ekonomično i rentabilno, sačuvati, ali i poboljšati status stabilne i ugledne financijske institucije, sačuvati i unaprijediti povjerenje svojih klijenata te im pomoći u njihovom razvoju i poslovanju. Banka ima četiri sektora. Sektor Riznice, informatike, poslovnog bankarstva i građanstva. Cilj joj je usavršavanje i stvaranje novih proizvoda i usluga. Kreditna banka Zagreb je u potpunom hrvatskom vlasništvu.