Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

NAVA BANKA d.d.

15. kolovoza 2012.

Nava banka je osnovana 1995. godine kao privatna banka. Nava banka klijentima nudi jednostvna i jasna financijska rješenja. Nava je ime velikog jedrenjaka, koji predstavlja najljepši dio hrvatske pomorske baštine. Ta banka djeluje s osjećajem za promptnost i dostupnost. Prostor za stabilni rad, svoj daljnji razvoj, specijalizaciju banka i tržišnu efikasnost banka bazira na području srednjeg i malog poduzetništva. Nava banka je po aktivi i temeljnom kapitalu jedna od najmanjih banaka u Hrvatskoj.

Cilj Nava banke je služiti najbolje prema zahtjevima svojih klijenata. Zaposlenici u Nava banci se ponašaju odgovorno i savjesno. Adresa Nava banke d.d. je Zgareb, Tratinska 27, 10000 Zagreb, Hrvatska. Misija Nava banke d.d. je fokusiranost na klijente. Banka nastoji osigurati široki raspon usavršavanja zaposlenika i odlične pogodnosti za njih. Nava banka d.d. u svom nadzornom odboru ima pet članova dr. Jakov Gelo je predsjednik, Višnjica Malica je zamjenica predsjednika, a Daniel Hrnjak, Anđelko Ivančić i Ivan Gudelj su članovi.