Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

PARTNER BANKA d.d.

15. kolovoza 2012.

Partner banka d.d. je osnovana 1991. godine i spada u kategoriju banaka koja je 100% u domaćem vlasništvu. Banka je većinom bila fokusirana na kreditiranje poduzeća, ali u zadnje vrijeme banka razvija atraktivne proizvode za stanovništvo. Početni kapital Partner banke d.d. je iznosio 11 milijuna. 1998. godine je otvorena produžnica banke u Osijeku, a 1999. godine je otvorena produžnica banke u Rijeci. 2001. godine banka otvara novu produžnicu u Splitu. 2002. godine banka postaje ravnopravnom članicom Hrvatske udruge banaka.

Partner banka d.d. ima sjedište u Vončinina. U toj banci je zaposlen 121 djelatnik. Ivan Čurković je dana 14.03.2012. postao novi predsjednik uprave. Produžnice banke se nalaze u Zadru, Varaždinu, Puli, Rijeci, Splitu i Osijeku. Temeljni kapital banke iznosi 89,1 milijuna kuna. Član uprave je Petar Repušić, predsjednik nadzornog odbora je Božo Čulo, zamjenik predsjednika nadzornog odbora  je Ivan Miloloža, a član nadzornog odbora je Jako Andabak.