Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

PRIMORSKA BANKA d.d.

15. kolovoza 2012.

Primorska banka d.d. osnovana je 25. rujna 2001. godine kao Primorska štedionica d.d. Rijeka, a sa svojim radom službeno je počela 31. listopada 1997. godine, na svjetski Dan štednje. Djeluje na području Rijeke, Primorsko-goranske, Istarske i Ličko-senjske županije. Banka je razvila veliku paletu najkvalitetnijih proizvoda i usluga koji udovoljavaju interesima njenih klijenata. Financijske usluge nudi poduzetnicima, građanima, obrtnicima. Banka svojim klijentima osigurava kvalitetne usluge u što kraćem vremenskom razdoblju.

Banka ima 43 zaposlena djelatnika. Kompetentni su, ljubazni, motivirani i velikom brzinom obavljaju svoje zadatke. Tečno govore svjetske jezike, a najviše engleski i talijanski. Vizija Primorske banke se da kao stabilna i mala banka usredotoči na potrebe i želje svakoj postojećeg i potencijalnog klijenta, a misija je pružiti najkvalitetnije usluge i stvaranje dugoročnih odnosa punih povjerenja. U sudski registar je upisana kod Trgovačkog suda u Rijeci, temeljni kapital iznosi 53.631.000,00 kuna. Ukupan broj dionica je 357.540, a nominalni iznos je 150,00 kuna po dionici.