Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.

15. kolovoza 2012.

Privredna banka Zagreb osnovana je 1966. godine i u samom je vrhu hrvatskog bankarstva s dugim kontinuitetom bankarskog poslovanja. Bila je nositelj najvećih programa u razvoju turizma, industrijalizacije, poljoprivrede, cestogradnje i brodogradnje. Moderna je financijska institucija koja svojim klijentima pruža povjerenje, osjećaj pripadnosti i lojalnost. Njezina vizija je biti kompanija koja pruža usluge visoke kvalitete svojim klijentima, zajednici, dioničarima i svojim djelatnicima, a misija joj je da učinkovito koristi sve raspoložive izvore za napredak poslovanja, od ljudskog kapitala, tehnologije do poslovnih procesa.

Postala je sinonim za gospodarsku vitalnost, kontinuitet i identitet Hrvatske. Vrijednosti, koje ugrađuju u svakodnevno poslovanje, uključuju brigu za ljude, okoliš, poboljšanje kvalitete života zajednice, ali i poslovni uspjeh. Njezina profesionalsnot donijela joj je brojne nagrade i priznanja od strane najuglednijih financijski časopisa. The Euromoney Awards for excellence, za najbolju banku u Hrvatskoj, dobila je 2001., 2002., 2004., 2005., 2007., 2008. i 2009. Istu nagradu dobila je tijekom 2006. godine za The Best Debt House in Croatia.