Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

RAIFFEISENBANK AUSTRIA d.d.

15. kolovoza 2012.

Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb, prva je inozemna banka u Hrvatskoj koja je svoje poslovanje započela 1995. godine. RBA neprekidno prati poslovne potrebe i promjene na tržištu te na temelju toga prilagođava organizacijski ustroj. Svojim klijentima pruža mogućnost brzog i učinkovitog poslovanja u domaćim i međunarodnim okvirima. Misija joj je izgraditi dugoročne odnose s klijentima i pružiti im najkvalitetniju uslugu. Pomoću elektroničkih kanala distribucije i svojim mnogobrojnim poslovnicama omogućuje svim klijentima pristup konkurentnim proizvodima i uslugama. Od 2010. godine, za postizanje maksimalne izvrsnosti i vrijednosti usluga za klijente, primjenjuje Lean, a istovremeno se povećava i interna efikasnost. Banka je u 2010. godini zadržala položaj jedne od vodećih banaka na hrvatskom tržištu.

Danas je RBA putem svojih poslovnica prisutna u 37 hrvatskih gradova: Samoboru, Zagrebu, Sisku, Rovinju, Rijeci, Bjelovaru, Čakovcu, Varaždinu, Zaprešiću, Umagu, Zadru, Velikoj Gorici, Vrbovcu, Zaboku, Metkoviću, Koprivnici, Ludbregu, Makarskoj, Osijeku, Poreču, Požegi, Prelogu, Puli, Vukovaru, Vinkovcima, Šibeniku, Jastrebarskom, Kutini, Slavonskom Brodu, Svetoj Nedelji, Svetom Ivanu Zelini, Virovitici, Splitu, Dubrovniku, Đakovu, Ivanić Gradu i Karlovcu. Zaštitni znak RBA je zabatni križ koji se sastoji od dvije prekrižene konjske glave, a simboliziraju zaštitu od vanjskih opasnosti.