Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

SAMOBORSKA BANKA d.d.

15. kolovoza 2012.

Samoborska banka osnovana je 27. ožujka 1873. godine kao Samoborska štedionica. U povijesti je bila druga po redu “šparkasa” u Hrvatskoj, ispred Prve hrvatske štedionice u Zagrebu. Vlasnici Samoborske štedionice bili su ugledni Samoborci. Godine 1989. godine osnovana je kao dioničko društvo, a osnivači su gospodarski subjekti s područja Samobora i izvan njega. Sjedište banke je u Samoboru, trg kralja Tomislava 8. Poslovnice se nalaze na Području Samobora i Svete Nedelje te Krapinsko-zagorske županije.

Godine 2003. Samoborskoj banci pripojila se Zagorska banka d.d., jedna od najstarijih banaka na području Krapinsko-zagorske županije. Osnovana je 9. siječnja 1935. godine kao Zanatlijsko štedno kreditna zadruga. Godine 1979., 1. siječnja postaje Obrtničko štedno-kreditna zadruga, a 1991. godine Gospodarska štedionica “Ivan Loew” d.o.o. Krapina. Sredinom 1995. godine mijenja naziv u Gospodarska štedionica. Godine 2001. izvršena je dokapitalizacija i postala je Zagorska banka d.d.