Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

ŠTEDBANKA d.d.

15. kolovoza 2012.

Štedbanka d.d. osnovana je 1994. godine. U sudski registar je upisana kod Trgovačkog suda u Zagrebu. Temeljni kapital banke iznosi 250.000.000,00. Ukupan broj dionica je 500.000 nominalnog iznosa 500,00 kuna. Sjedište banke nalazi se u Zagrebu u Slavonskoj aveniji 3. Poznata je po svom visokom temeljenom kapitalu koji se nalazi u domaćem vlasništvu, po svom stabilnom i sigurnom poslovanju. Na realan način iskazuje vrijednost obveza, kapitala, imovine, obveza i dobit.

Banka se ističe zbog svoje fleksibilnosti i ekonomičnosti, Svojim klijentima pružaju najkvalitetnije proizvode i usluge. Malim i srednjim subjektima želi biti prva banka dok velikima druga banka. Želi nadopuniti ponudu tamo gdje veliki sustavi ne mogu. Sa svojim klijentima izgrađuju odnos pun povjerenja. Efikasno upravljaju svim rizicima, stručni su i motivirani u svom poslu.