Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

 • najveća baza mjenjačnica i tečaja
 • preporuke najpovoljnijih tečaja
 • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Dubrovnik

 • Mjenjačnica Kalipso

  Dubrovnik, Iva Dulčića 25

  Firma je registrirana na Trgovačkom sudu u Splitu, a nalazi se na adresi Iva Dulčića 25 u Dubrovniku. Temeljni kapital firme je 20.800, 00 kn, OIB firme je 65886179999. Poslovi kojima se firma bavi su raznovrsne poslovne djelatnosti, mjenjačkim poslovima, proizvodnjom i prodajom suvenira, zastupanje i posredovanje stranih tvrtki i osoba, turističkim poslovima.

 • Mjenjačnica Aster

  Dubrovnik, Kardinala Stepinca 30/A

  Aster d.o.o. registriran je na trgovačkom sudu u Splitu pod OIB-om 00271485173. Početni kapital iznosi 20.000,00 kuna. Adresa je Kardinala Stepinca 30/A, 20 000 Dubrovnik. Tvrtka se bavi poslovanjem nekretninama, javnim cestovnim prijevozom, kupnjom i prodajom robe, pripremanjem hrane i pružanjem usluga u nautičkom, seljačkom, zdravstevnom, kongresnom, lovnom, sportskom i drugim oblicima turizma, zastupanjem stranih tvrtki, autotaksi prijevozom te poslovima putničke agencije.

 • Mjenjačnica Edo

  Pula, Preradovićeva 22

  Nadležni sud Edo d.o.o. je trgovački sud u Rijeci. Registriran je pod OIB-om 68568958203. Početni kapital tvrtke iznosi 20.000,00 kuna. Tvrtka se nalazi na adresi Preradovićeva 22, 52 100 Pula. Tvrtka se bavi proizvodnjom tekstila, trgovinom motornim vozilima, popravkom motornih vozila, posredovanjem u trgovini, mjenjačkim poslovima, poslovanjem nekretninama, kupnjom i prodajom robe, posredovanjem na domaćem i inozemnom tržištu, investicijskim radovima u inozemstvu, rezervacijom smještaja, sportskim djelatnostima te organiziranje, prodaja i provođenje izletničkih programa.

 • Mjenjačnica Exchange corporation d.o.o.

  Dubrovnik, Čilipi

  Exchange corporation d.o.o. registriran je u Trgovačkom sudu u Splitu. Nalazi se na adresi Čilipi, Općina Konavle Zračna Luka Dubrovnik. Predmet poslovanja ove tvrtke su mjenjački poslovi, posredovanje pri sklapanju poslova na novčanom tržištu, leasing, upravljačke djelatnosti holding društva, srodne i računalne aktivnosti, obavljanje trgovačkog posredovanja na inozemnom i domaćem tržištu, prodaja robe, kupnja robe i zastupanje inozemnih tvrtki.

 • Krilić Trade Company

  Dubrovnik, Placa bb

  Mjenjačnica se nalazi u Dubrovniku na adresi Placa bb.

 • Perla Adriatica

  Dubrovnik, Frana Supila 2

  Mjenjačnica Perla Adriatica nalazi se u Dubrovniku na adresi Frana Supila 2.

 • Amai Dubrovnik d.o.o.

  Dubrovnik, Placa 9

  Mjenjačnica Amai Dubrovnik nalazi se u Dubrovniku na adresi Placa 9.

 • Mjenjačnica 911

  Pula, Mletačka 8

  Mjenjačnica 911 nalazi se u Puli na adresi Mletačka 8. Poštanski broj mjenjačnice je 52100.

 • Minerva d.o.o.

  Pula, Sad 33

  Mjenjačnica Minerva nalazi se u Puli na adresi Sad 33. Pripada opčini Medulin sa poštanskim brojem 52203.

 • J.E.M. TRADE d.o.o.

  Pula, Pješčana uvala 7

  Mjenjačnica se nalazi na adresi Pješčana uvala 7, ogranak 23, Pula.