Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

 • najveća baza mjenjačnica i tečaja
 • preporuke najpovoljnijih tečaja
 • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Solin

 • Change obrt

  Solin, Kralja Zvonimira bb

  Mjenjačnica Change obrt nalazi se u ulici Kralja Zvonimira bb, Dom Zvonimir u Solinu. Matični broj obrta je 2903962385017.

 • Mjenjačnica Marino-provo

  Solin, Dr. Franje Tuđmana 10

  Marino-provo registriran je na trgovačkom sudu u Splitu. OIB je 56663751900, početni kapital iznosi 18.000,00 kuna. Pravni oblik tvrtke je društvo s ograničenom odgovornošću. Poslovi koje tvrtka obavlja su kupnja i prodaja robe, mjenjački poslovi, pružanje usluga u nautičkom, zdravstvenom, športskom, kongresnom, lovnom, seljačkom i drugim oblicima turizma i turističkih sluga, pripremanje i pružanje usluga prehrane, pića, napitaka i smještaja te trgovačko posredovanje na domaćem i stranom tržištu. Adresa društva je Dr. Franje Tuđmana 10, 21210 Solin.