Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnica Boso d.o.o.

24. listopada 2012.

Boso d.o.o. nalazi se u Vinkovcima na adresi Hansa Dietricha Genschera 22/B. Tvrtka Boso d.o.o. bavi se znajmljivanjem strojeva i opreme, prijevozom robe cestom, ima samouslužne autopraonice, bavi se poslovanjem nekretninama, pripremanjem hrane za potrošnju na drgom mjestu, cateringom, propagandom, reklamom, servisom i mnotažom klima uređaja, zračnih i vodenih grijača i održavanjem rashladnih uređaja, bavi se mjenjačkim poslovima, djelatnostima pakiranja, zastupanjem inozemnih tvrtki, iznajmljivanjem poljoprivrednih strojeva, kupnjom i prodajom robe, rezanjem grana i podvezivanjem živice, uzgoj stoke i peradi, njegom usjeva, uzgojom stoke, pripremom zemljišta i obrezivanje voćaka i vinove loze. Boso d.o.o. registriran je u Trgovačkom sudu u Osijeku.