Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnica Deviza

25. listopada 2012.

Osobni identifikacijski broj tvrtke je 73931746626, registrirana je na trgovačkom sudu u Rijeci. Poslovi kojima se bavi su kupnja i prodaja robe, trgovačko posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu, poslovanje nekretninama, iznajmljivanje strojeva i opreme, pripremanje hrane, pružanje usluga prehrane, turističke usluge, prodaja suvenira, iznajmljivanje i posredovanje u iznajmljivanju vozila, plovnih objekata i pribora za sport i rekreaciju, športska rekreacija, pružanje usluga pedikure, manikure, djelatnost kozmetičkih salona i salona za uljepšavanje, pružanje usluga čišćenja, promidžba, prijevoz putnika, računovodstveni poslovi te mjenjački poslovi. Sjedište tvrtke je u Rijeci, Senjskih uskoka 3. OIB je 73931746626, početni kapital iznosi 20.000,00 a pravni oblik je društvo s ograničenom odgovornošću.