Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnica Golić

6. studenoga 2012.

Golić d.o.o. bavi se mjenjačkim poslovima, linijskim i slobodnim prijevozom, kupnjom i prodajom robe, poslovima turističke agencije, istraživanjem tržišta, ispitivanjem javnog dobra, pripremanjem hrane za potrošnju na drugom mjestu, pripremanjem hrane i pružanje usluga prehrane, pripremanjem i usluživanje pića i napitaka i pružanjem usluga smještaja, promidžbom, raznovrsnim poslovnim djelatnostima te obavljanjem trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu. Temeljni kapital tvrtke iznosi 20.000,00 kuna, a OIB je 59212770360. Registrirana je na trgovačkom sudu u Varaždinu. Društvo se nalazi na adresi Dobriše Cesarića 14, 40 000 Čakovec.