Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnica Inter-Moneta

25. listopada 2012.

Inter – Moneta d.o.o. prijavljen je na trgovačkom sudu u Rijeci. OIB tvrtke je 76536002230. Početni kapital društva je 20.000,00 kuna. Nalazi se na adresi Scarpina 3, 51 000 Rijeka. Poslovi kojima se bavi: proizvodnja namještaja, sapuna, kruha, mlinarskih proizvoda, škroba, pića, vina, mineralne vode, sportske pripeme i rekreacije, turističke usluge, prijevozi putnika, fotografske djelatnosti, vinogradarstvo, računovodstveni poslovi, djelatnost radija i televizije, gradnja i popravak brodova i čamaca, gospodarenje lovištem i divljači, pripremanje i suluživanje hrane i pića, mjenjački poslovi, kupnja i prodaja robe te zastupanje inozemnih tvrtki.