Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnica Prigorje Plan Plus d.o.o.

24. listopada 2012.

Tvrtka Prigorje plan plus d.o.o. nalazi se u Dugom selu na adresi Kopčevec, Kopčevečka 8. Ta tvrtka bavi se kupnjom i prodajom robe, istraživanjem tržišta, ispitivanjem javnog mnijenja, obavljanjem trgovačkog posredovanja na inozemnom i domaćem tržištu, poslovanjem nekretninama, preradom čaja i kave, nadzorom, održavanjem građevina, građenjem, projektiranjem, bavi se  cateringom, pripremanjem hrane na priredbama, prijevoznim sredstvima, bavi se mjenjačkim poslovima, pružanjem turističkih usluga, skladištenjem robe, reklamom, djelatnostima parkiranja i javnim cestovnim prijevozom. Prigorje plan plus d.o.o. registriran je u Zagrebu na Trgovačkom sudu.