Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnica Širić Trade

26. listopada 2012.

Poslovi Širić trade tvrtke su posredovanje u trgovini, trgovina na veliko i malo živom stokom, duhanskim proizvodima, pićem, hranom, poljoprivrednim sirovinama, tekstilom, odjećom, obućom, električnim aparatima za kućanstvo, radio i TV uređajima, sapunima, parfemima, strojevima, opremom i priborom, kozmetikom, deterdžentima te ostalim proizvodima za čišćenje, popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo i mjenjačkim poslovima. Nalazi se na adresi Tripalov Voćnjak 1, 21230 Sinj. Tvrtka je registrirana na trgovačkom sudu u Splitu. Početni kapital iznosi 18.600,00 kuna, a OIB je 64673565721. Djeluje pod oblikom društvo s ograničenom odgovornošću.