Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnica Super drvo d.o.o.

25. listopada 2012.

Super drvo d.o.o. je tvrtka kojoj je predmet poslovanja izrada i ispisivanje ploča za isticanje tvrtki, građevinarstvo, izrada ključeva za kućanstva i automobile, trgovina na veliko, posredovanje u trgovini, kupnja robe, trgovina motornim vozilima, prodaja robe, trgovina na malo povrćem i voćem, obavljanje trgovačkom posredovanja na inozemnom i domaćem tržištu, trgovina na malo gorivima, pripremanje hrane, prijevoz robe, pružanje usluga prehrane, mjenjačnice, usluživanje i pripremanje napitaka i pića, trgovina na mal u nespecijaliziranim prodavaonicama, pružanje usluge smještaja, popravak predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo, iznajmljivanje automobila i poslovanje nekretninama. Super drvo d.o.o. nalazi se u Poreču na adresi Parenzo Dračevac 30. Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu u Rijeci.