Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnica Varia Umag

26. listopada 2012.

Varia Umag registrirana je na trgovačkom sudu u Rijeci, adresa tvrtke je ulica Lina Mariania 3, 52470 Umag. Početni kapital je 20.000,00 kuna, OIB 33916136129. Djeluje pod pravnim oblikom društvo s ograničenom odgovornošću. Poslovi kojima se društvo bavi su ugostiteljstvo, prijevoz putnika, robe cestom, prijevoz morem i priobaljem, iznajmljivanje automobila te ostalih kopnenih prometnih sredstava, djelatnost pakiranja, mjenjački poslovi, zabavne i uslužne djelatnosti, promidžba, turistički poslovi s inozemstvom, zastupanje i posredovanje u zastupanju u prometu roba i usluga s inozemstvom, uzgoj voća, oraha, i sličnog orašastog voća, usjeva za pripremanje napitaka i začina, saloni za uljepšavanje te kupnja i prodaja robe i trgovačko posredovanje na domaćem i stranom tržištu.