Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

  • najveća baza mjenjačnica i tečaja
  • preporuke najpovoljnijih tečaja
  • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Mjenjačnice Slaptours Nova

24. listopada 2012.

Slaptours nova d.o.o. nalazi se na adresi Fra Jerolima Milete 7, Šibenik. Tvrtka je registrirana u Zadru u Trgovačkom sudu. Predmet poslovanja ove tvrtke su barovi, građevinarstvo, restorani, iznajmljivanje plovnih prijevoznih sredstava, trgovina na veliko voćem i povrćem, prijevoz robe i putnika u unutarnjem i međunarodnom cestovnom prometu, trgovina na veliko odjećom i obućom, posredovanje u trgovini hranom, pićima, duhanom, smještaj za kraći boravak, agencije za promet nekretninama, trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama, djelatnost putničkih agencija, iznajmljivanje i posredovanje u iznajmljivanju vozila i plovnih objekata i trgovina na malo na štandovima i tržnicama.