Mjenjacnice.hr traže najpovoljniji tečaj za vas, odnosno minimalnu tečajnu razliku između kupovnog i prodajnog tečaja tako da kod svake kupoprodaje valuta dobijete više novca i tako uštedite

 • najveća baza mjenjačnica i tečaja
 • preporuke najpovoljnijih tečaja
 • savjeti i informacije

Najpovoljniji tečaj u Zagrebu i okolici

Mjenjacnice.hr su ovaj tjedan pronašle najpovoljniji tečaj u mjenjačnici u Importanne Centru Zagreb (Trg Ante Starčevića 7, na etaži -1 , kod ugostiteljskih sadržaja)

Za informacije nazovite ih na broj: 01/3097-512. Web adresa: www.mjenjacnica.net

Mjenjačnice
Pretraga po lokaciji

Banke
Pretraga po lokaciji

Tečajni kalkulator

*Tečajni kalkulator informativnog je karaktera.

Za detaljan izračun koristite kontakt preporučenih mjenjačnica

Đakovo

 • Mjenjačnica Valuta d.o.o.

  Đakovo, Jakova Gotovca 6

  Valuta d.o.o. bavi se mjenjačkim poslovima, igrama na sreću, pripremanjem hrane i pružanjem usluge prehrane, pripremanjem i usluživanjem pića i napitaka, pružanjem usluge smještaja, uslugama u nautičkom turizmu, oporabom otpada, skladištenjem robe, prijevozom putnika, održavanjem i popravkom motornih vozila, građenjem, projektiranjem i nadzorom, zastupanjem stranih tvrtki, posredovanjem u prometu nekretninama, turističkim uslugama, iznajmljivanjem opreme, strojeva, nekretnina, čišćenjem objekata, kupnjom i prodajom robe te izvođenjem investicijskih radova u inozemstvu. Tvrtka je registrirana na trgovačkom sudu u Osijeku, a sjedište je u gradu Đakovu, Jakova Gotovca 6. OIB tvrtke je 76963708596, a 1.000.000,00 kuna iznosi početni kapital.

 • Mjenjačnica Tea

  Đakovo, Đure Basaričeka 8

  Tvrtka Tea registrirana je na trgovačkom sudu u Osijeku, njezino sjedište je u gradu Đakovu, Đure Basaričeka 8. Početni kapital društva iznosi 20.000,00 kuna, a OIB je 44014687734. Poslovi kojima se tvrtka bavi su: pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane, pripremanje i usluživanje pića i napitaka i pružanje usluga smještaja, čišćenje svih vrsta objekata, održavanje i popravak vozila, zastupanje inozemnih tvrtki, iznajmljivanje strojeva i opreme, prijevoz putnika u domaćem i međunarodnom cestovnom prometu, mjenjački poslovi, djelatnosti za njegu i održavanje tijela, skladištenje, kupnja i prodaja robe, proizvodnja hrane i pića, oporaba otpada, građenje, projektiranje i nadzor te posredovanje u prometu nekretninama.

 • Mjenjačnica Pondus d.o.o.

  Đakovo, Kolodvorska 103

  Pondus d.o.o. bavi se skupljanjem šumskih gljiva, uzgojem voća, stoke, peradi i ostalih životinja, proizvodnjom namještaja, igračaka, igara, metli i četka, reciklažom, održavanjem i popravkom motornih vozila, smještajima za turiste, restoranima, barovima, hotelima, cestovnim prijevozom i skladištenjem robe, mjenjačkim poslovima, uzgojem žitarica, krumpira, šećerne repe, duhana, pamuka, povrća, zastupanjem stranih tvrtki, međunarodnim transportom robe, građenjem, projektiranjem i nadzorom te trgovačkim posredovanjem na domaćem i stranom tržištu. Pondus tvrka registrirana je na trgovačkom sudu u Osijeku. OIB tvrtke je 75349092964, a početni kapital društva iznosi 30.000,00kuna. Sjedište tvrtke je u Đakovu, Kolodvorska 103, Široko Polje.